Domaća košarkaKošarkaPartizan

TRAŽI SE PEKOVIĆEV NASLEDNIK: Evo ko je kontaktiran

Spread the love

Crno-beli su trenutno na drugom mestu Superlige, sa učinkom 10-1.

Situacija u KK Partizan nije baš najbolja, a prema nezvaničnim informacijama, u toku je potraga za novim predsednikom. Nekadašnji generalni sekretar fudbalskog kluba, Žarko Zečević i sadašnji generalni direktor Miloš Vazura pokušali su da ubede Nenada Krstića ili Dejana Tomaševića da u fotelji naslede Nikolu Pekovića. Ipak, prema saznanjima Srpskog telegrafa, niko nije želeo preuzme pomenutu funkciju.

– Zečević i Vazura već neko vreme pokušavaju da pronađu nekoga ko bi preuzeo košarkaški klub, ali nailaze samo na odbijanja. Pokušali su sve, kontaktirali nekoliko bivših asova i uglednih privrednika, ali su na svim mestima odbijeni. Među njima su i nekadašnji reprezentativci, Krstić i Tomašević. I (poznati menadžer) Miško Ražnatović je dao reč da će da pomogne Vazuri, Zečeviću i Partizanu, ali da se njegovo ime ne spominje – rekao je izvor upućen u dešavanja u Humskoj.

Takođe se navodi da je Partizan u haotičnom stanju, jer je Peković praktično izašao iz cele priče, i da o klubu računa vodi potpredsednik Milan Iskrin koji ulaže svoj novac i održava klub u životu.

Crno-beli su trenutno na drugom mestu Superlige, sa učinkom 10-1.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close