Domaći fudbalFudbalPartizan

KAKAV POVRATAK: Bivši selektor reprezentacije Srbije postaje trener u Superligi

Spread the love

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije i trener Partizana Ljubinko Drulović nalazi se blizu novog angažmana u Superligi Srbije.

Proslavljeni reprezentativac bivše Jugoslavije i čovek koji je ostavio neizbrisiv trag u Portu nalazi se blizu trenerskog angažmana u domaćem prvenstvu.

Ljubinko Drulović (48) ima ponudu iz Kruševca, a “Novosti” prenose da u danima pred nama trebalo da budu utanačeni detalji ugovora sa Napretkom.

Trenerska pozicija u superligašu iz “Lazarevog grada” upražnjena je usled odluke Vuka Rašovića da se preseli u Saudijsku Arabiju.

Bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije slobodan je već godinu dana pa bi za njega ponuda iz Kruševca značila i šansu da krene od nule u Superligi.

Podsećamo da je Ljubinko Drulović na kratko vodio Partizan u završnici jesenjeg dela sezone 2015/2016 ali je već u decembru napustio Humsku posle poraza koji je doživeljen u duelu sa Augsburgom.

Najveći uspeh u trenerskoj karijeri Ljubinka Drulovića svakako je titula prvaka Evrope koju je osvojio sa omladinskom reprezentacijom Srbije 2014. godine.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close