OVO NEMA NIGDE: RAZBOJNICI NAPALI našu atletičarku i PRETILI joj SMRĆU!? OVO NEMA NIGDE: RAZBOJNICI NAPALI našu atletičarku i PRETILI joj SMRĆU!?
Naša bacačica koplja Tatjana Mirković – Jelača doživela je pravu dramu na putu u Srbiji, jer su je napala dvojica razbojnika dok je bila... OVO NEMA NIGDE: RAZBOJNICI NAPALI našu atletičarku i PRETILI joj SMRĆU!?

Naša bacačica koplja Tatjana Mirković – Jelača doživela je pravu dramu na putu u Srbiji, jer su je napala dvojica razbojnika dok je bila u automobilu.

loading...

Potresna scena odigrala se kod jedne od naplatnih rampi i bilo je užasavajuće! Kao što je napisala na Fejsbuku, naša atletičarka je uspela da ostane pribrana, a pošto se zaključala, huligani na sreću nisu uspeli da otvore vrata automobila.

Zato su tokom divljačkog napada polomili retrovizore, udarali po kolima i pretili joj smrću uz psovke.

loading...

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zločina, gde su nam pretili životima, a policija trenutno obavlja svoj posao. STOP NASILJU”, napisala je Tatjana Mirković – Jelača na Fejsbuku.

Neposredno pre užasne situacije ona je osvojila prvo zlato u bacanju koplja (54,15 metara) na državnom prvenstvu u Kruševcu posle dve godine pauze, odakle se vraćala kada je naišla na huligane. Umesto da slavi povratak na zaletište, preživela je pravu dramu.

Posle dve godine pauze, prvo zlato na drzavnom prvenstvu u Krusevcu. Takmicenje je izuzetno lepo ispraceno kako od…

Publié par Tatjana Mirković -Jelača sur dimanche 11 juin 2017

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *