FrancuskaFudbalStrani fudbal

GOTOVO: Evo gde Baloteli nastavlja karijeru

Spread the love

Baloteli je prošle sezone postigao 17 golova u Ligi 1 i svoj tim predvodio do plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, a sada će biti u prilici da napadne i plasman u elitno klupsko takmičenje

Mario Baloteli je doneo verovatno najbolju odluku u dosadašnjem toku karijere, a ona glasi da ostaje u Nici, u kojoj je proše sezone ponovo oživeo golgetersku karijeru.

Tampnoputom Italijanu 30. juna ističe pozajmica u francuskom klubu, posle koje će mu isteći i ugovor sa Liverulom, pa će biti slobodan u izboru nove sredine, a kako pišu francuski mediji doneo je odluku da nastavi karijeru u klub sa Alijanc Riviere.

Baloteli je prošle sezone postigao 17 golova u Ligi 1 i svoj tim predvodio do plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona, a sada će biti u prilici da napadne i plasman u elitno klupsko takmičenje.

Proteklih nedelja pominjala su se interesovanja Dortmunda, Marselja i Zenita za nestašnog golgetera, ali se nije dogilo ništa konkretno, pa je sada Nica u idealnoj prilici da završi kompletnu situaciju u svoju korist.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close