FudbalItalijaStrani fudbal

KRAJ ZA DONARUMU: Milan ima NOVOG golmana?!

Spread the love

Izabrali ovog popodneva, usledila i poruka Donarumi, ovo je najverovatniji ishod drame!

Posle razgovora sa agentima dvojice golmana, Milan se odlučio za Matiju Perina. Čuvar mreže Đenove će u narednih nekoliko dana potpisati ugovor, cena je 8 miliona, plus još toliko u bonusima.

Naravno, jedan od najtalentovanijih italijanskih golmana je ove sezone doživeo tešku povredu, sada je spreman, pa Milan želi da se obezbedi bonusima, ako Perin ne bude u formi od pre povrede.

Otpao je Brazilac Neto, rezervni golman Juventusa, koga žele i Fiorentina i Napoli, neizvesno je da li bi Juventus uopšte želeo da ga pusti za neki manji novac, ili bi tražio De Šilja kao deo dogovora.

Milan će probati još jednom da ubedi Donarumu da potpiše ugovor, direktor Fasone je probao da spusti loptu na zemlju, ali malo je verovatno da će uspeti. Svaki dogovor podrazumeva Rajolu koji je preuzeo odgovornost za odluku, i sada će čekati ponude.

Ali, Milan neće prodati Donarumu za mali novac, već su rekli da im ponude od 20 miliona ne znače ništa i da će radije ostaviti Donarumu do isteka ugovora.

Mančester Junajteda ili Reala, to zavisi od toga kako se rasplete priča oko Ronalda i da li će De Hea u Madrid. Ali, PSŽ ima spremnu ponudu, mada i ne želi da plati više od tridesetak miliona evra za golmana, iako njemu samom nudi oko 7 miliona po sezoni.

Juve ćuti, sada je pitanje, da li, kako se priča, imaju neki dogovor sa Rajolom, da ako Donaruma bude besplatan narednog leta, jednostavno Bufona zamene golmanom Milana.

U svakom slučaju, Milan neće dobiti to što želi za Donarumu, a priča se da je minimum 50 miliona evra. To neće platiti niko, u Engleskoj kažu da Murinjo misli da bi ako ode De Hea Romero trebalo da dobije šansu, a Real će ostati sa Navasom, ako ne dovede Španca.

Ne žuri se ni Parižanima, izgleda da niko ne veruje da će Milan zadržati Donarumu do isteka ugovora, odnosno da će propustiti da uzme novac.

U svakom slučaju, Perin bi, i ako Donaruma ostane bio prvi čuvar mreže, u suprotnom Milan bi se suočio sa velikim protestima navijača koji više ne žele ni da vide “izdajnika”.

Kako god, priča je daleko od kraja, ali su svi skeptični da će po Milan imati srećan kraj…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close