Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarka

PAO DOGOVOR: EVO šta su se DOGOVORILI Čović i Radonjić!

Spread the love

Burno na Malom Kalemegdanu.

Uskoro će biti poznato da li će Dejan Radonjić ostati na klupi košarkaša Crvene zvezde. Kako nezvanično saznaje Srpski Telegraf, Nebojša Čović je posle sat i po razgovora, dao crnogorskom stručnjaku rok od 48 sati da donese odluku da li ostaje u timu u kojem je stekao trenersko ime i sa kojim je osvojio pregršt trofeja.

Iako je odmah posle osvojene titule u petak, Radonjić dao izjavu da više nije trener Zvezde, kao i da će biti tešk ostati u klubu u kojem se njemu i igračima duguje plate, juče nije bio ubedljiv.

Ni u jednom trenutku u razgovoru sa Čovićem nije kategorično rekao da želi da ide iz Zvezde. Navodno, zanimalo ga je da li će klub biti dovoljno jak sledeće sezone i da li će imati isti tim da ponovi uspehe iz ove i prethodne sezone i osvoji gotovo sve trofeje u domaćem i takmičenju na Jadranu. Tražio je garanciju za to, ali i da se napravi konkurentan tim mnogo skupljim klubovima sa kojima će crveno-beli ponovo ukrstiti koplja u Evroligi – rekao je izvor Srpskog telegrafa.

Ipak, Čović je obećao Radonjiću da će sa svojim saradnicima pokušati da ostvari sve trenerove realne želje za pojačanja, kako bi Zvezda mogla ponovo da uđe u nokaut fazu elitnog evropskog takmičenja, a možda i napadne fajnal-for koji će se sledeće godine igrati u Beogradu.ć

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close