Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

UPOZORENJE: Zvezdin protivnik IPAK nije TOLIKO LAK!?

Spread the love

Crveno-beli ponovo odmeravaju snage sa Maltežanima

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je da Florijana može da bude neugodan protivnik u kvalifikacijama za Ligu Evropa.

– Italijan je vlasnik kluba i mnogo italijanskih igrača, uglavnom iz Serije C, igra u tom klubu. Završili su na petom mestu prethodne sezone i mogu da budu dosta neugodni – rekao je Mrkela za klupski sajt.

Mrkela nije želeo da komentariše potencijalne rivale Zvezde u trećem kolu kvalifikacija, Irtiš iz Kazahstana i bugarski Dunav Ruse.

-Što se tiče ostalih rivala, mislim da treba ići korak po korak. Najpre se maksimalno ozbiljno posvetiti Maltežanima. Videćemo ko će biti pobenik iz dvomeča Kazahstanaca i Bugara. To bi moglo da bude geografski nezgodno putovanje ako budemo išli u Kazahstan gde je velika vremenska razlika, ali hajde da najpre napravimo prvi korak protiv Maltežana, pa da onda razmišljamo o sledećem protivniku – kazao je Mrkela.

Zvezda će u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa dočekati Florijanu 29. juna, dok će se revanš igrati sedam dana kasnije na Malti.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close