Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

VELEOBRT: I ON NAPUŠTA Marakanu!?

Spread the love

Želi novi izazov u karijeri…

Jedan od najstandardnijih prvotimaca Crvene zvezde iz protekle dve sezone, ovog leta ozbiljno razmišlja o odlasku sa ”Marakane”.

U pitanju je visoki vezista Mičel Donald, koji je u opširnom intervjuu za holandski ”Elfvoetbal” najavio takav epilog.

”Mislim da je vreme da krenem u neki novi izazov. U klubu su upoznati sa mojom željom da idem dalje i videćemo šta će se dogoditi. Postoji interesovanje drugih klubova, ali mislim da je dolazak u Crvenu zvezdu bio dobar izbor za mene. Proveo sam ovde lep period, upoznao divne ljude, a bilo je lepo ponovo videti i Marka Pantelića”, istakao je Donald.

Ipak, o srpskoj Superligi nema visoko mišljenje.

”Nema velikog kvaliteta u tom takmičenju. To je takođe jedan od razloga što ovog leta želim nešto novo. Imate samo Crvenu zvezdu i Partizan, svi ostali su na mnogo nižem nivou. Moja ambicija je da napravim korak napred. Uživao sam u Srbiji, ali i neka nova avantura može da bude zabavna”, naglasio je Donald.

Govoreći o svojim iskustvima iz Srbije, Donald je istakao da je sve u redu dok se pobeđuje, ali kada se jednom izgubi, nastaju problemi. Podsetio je na osvojenu titulu sa Zvezdom u sezoni 2015/16 i istakao da 60 do 70 procenata stanovnika Srbije navija za Crvenu zvezdu.

U Beogradu mu je bilo lepo, naš glavni grad mu se veoma dopada, baš kao i Novi Sad, ali…

”Srbija je u izgradnji, ali van Beograda vidi se da postoji siromaštvo u zemlji. Posebno u manjim selima. Ta zemlja takođe ima lepe strane, pre svega prirodne lepote, mnogo je zelenila i prelepih planina. Hrana je dobra, a ljudi su otvoreni i prijateljski”, istakao je Donald.

Podsetimo, tokom večeri se pojavila i informacija da iskusni napadač Predrag Sikimić napušta Zvezdu i odlazi u Kazahstan.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close