Domaći fudbalFudbalPartizan

NOV IZGLED: Ovo je Partizanov dres za NOVU SEZONU?! (FOTO)

Spread the love

Šampion Srbije će u novu sezonu ući sa novom opremom koju navijači Partizana jedva čekaju da vide, a neki od njih su iskoristili priliku da se “poigraju” u fotošopu i sami dizajniraju dres crno-belih.

Za razliku od većine klubova iz zapadne Evrope beogradski “večiti” još uvek nisu otkrili izgled dresova za narednu sezonu, a upravo je to ono što navijači uvek sa nestrpljenjem iščekuju.

Prethodnih dana je među navijačima Crvene zvezde nastala “pobuna” zbog slike koja se pojavila na društvenim mrežama, a koja je posvedočila o izgledu treće garniture za narednu sezonu.

Tim povodom je juče reagovao i direktor marketinga Crvene zvezde Goran Broćić koji je istakao da dresovi nisu crni i da će se “Delije” u to uveriti već u ponedeljak.

Sa druge strane Topčiderskog brda još uvek nema informacija o tome kada će biti predstavljeni dresovi za sezonu 2017/2018.

“Grobari” su očito nestrpljivi, pa neki od njih prekraćuju vreme dizajniranjem dresa u fotošopu. Jedna takva kreacija pojavila se na “Tviteru”.

Pretpostavljamo da bi ovako dizajniran dres mogao da služi Partizanu kao rezervna garnitura, s tim što će se na kraju ipak pitati kompanija “Nike”.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close