Domaći fudbalFudbalPartizan

POTVRĐENO IZ KLUBA: Partizan ima novu “desetku”

Spread the love

Fudbaler koji je svojim preranim odlaskom u Čelsi pre dve godine prilično razočarao navijače Partizana, ovog leta je iznenadio povratkom u redove crno-belih, gde je stigao na jednogodišnju pozajmicu.

Reklo bi se, predstojeća sezona je ”biti il’ ne biti” u karijeri Danila Pantića, u smislu da li će zaista napraviti nešto veliko što su mu mnogi predviđali dok je igrao u omladinskoj konkurenciji, ili će se utopiti u prosek.

U hotel ”Palisad” na Zlatiboru, gde se priključio ekipi Partizana pre nekoliko dana, stigao je presrećan, raširenih ruku, ali je pre svega utisak da je on zapravo dočekan od strane kluba u kome je ponikao baš na taj način – raširenih ruku.

U prilog tome i slika sa današnje utakmice u Lučanima, gde je Danilo Pantić nastupio u dresu sa brojem 10, što bi ovaj mladi fudbaler trebalo u isto vreme da prihvati i kao veliku čast, ali i kao veliku odgovornost.

Danas se protiv Mladosti (0:1) nije proslavio, baš kao ni kompletan tim koji je Miroslav Đukić izveo na teren, što bi i Pantiću i ostatku ekipe trebalo da predstavlja veliku opomenu pred izuzetno važne izazove u novoj sezoni.

Još jedna rana eliminacija iz Evrope bi ekspresno bacila u senku sve ono dobro što je bilo urađeno tokom ovog proleća na domaćoj sceni. Naravno, u Partizanu su toga svesni, nadamo se i Pantić, pa bi bilo za očekivati da je bonus kikseva na pripremama danas ispunjen i da će crno-beli u narednim mečevima krenuti uzlaznom linijom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close