Domaća košarkaKošarkaPartizan

POTPISAO: KK Partizan dobio NOVOG trenera!

Spread the love

Crno-beli će u novu sezonu krenuti sa novim ‘kormilarom’. Miroslav Nikolić je od večeras i zvanično trener Partizana.

Proslavljeni strateg je danas potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima i time potvrdio ono što je rekao u proteklim danima, da ima dugoročni plan sa Partizanom koji nije realno ostvariti u jednoj sezoni. Nikolić je dobio tri godine da posrnulog bivšeg šampiona Evrope vrati na pravi kolosek.

Posle odlaska Aleksandra Džikića se ime popularnog Mute Nikolića prvo nametnulo kao zamena u Humskoj. Nikolić je prošle sezone vodio ekipu Dinamika sa kojim se plasirao u Superligu.

Sutra je bitan dan za Partizan jer će na žrebu dobiti rivale za učešće u Evrokupu, jedno od važnijih takmičenja ove sezone pored ABA lige, domaćeg prvenstva i Kupa Radivoja Koraća.

Proslavljeni strateg je danas potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima i time potvrdio ono što je rekao u proteklim danima, da ima dugoročni plan sa Partizanom koji nije realno ostvariti u jednoj sezoni. Nikolić je dobio tri godine da posrnulog bivšeg šampiona Evrope vrati na pravi kolosek. Posle odlaska Aleksandra Džikića se ime popularnog Mute Nikolića prvo nametnulo kao zamena u Humskoj. Nikolić je prošle sezone vodio ekipu Dinamika sa kojim se plasirao u Superligu. Sutra je bitan dan za Partizan jer će na žrebu dobiti rivale za učešće u Evrokupu, jedno od važnijih takmičenja ove sezone pored ABA lige, domaćeg prvenstva i Kupa Radivoja Koraća.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close