Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

ČEKA SE POTPIS: Sutra u Zvezdu stižu tri pojačanja!

Spread the love

Crveno-beli pokušavaju da završe posao sutra sa čak tri igrača!

Vreme polako curi, a Crvena zvezda pokušava da u poslednji čas za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (prethodno je potrebno overiti prolazak na gostovanju Florijani na Malti) dovede tri nova pojačanja.

Kako HotSport saznaje, ostao je još poslednji korak da igrači Zvezde postanu Srđan Babić, koji bi trebalo da stigne iz Banja Luke, i Branko Jovičić, koji čeka zeleno svetlo iz Perma.

– Amkar bi trebalo da odgovori na ponudu Zvezde, a ako sve bude kako bi trebalo, sutra sledi završetak posla, rekao je za HotSport menadžer veziste, Ivan Dudić.

Jovičić je dobio dva dana slobodno, a nada se selidbi u Beograd, u koji je i stigao iz rodne Raške.

Takođe, očekuje se da bude izbrisan upitnik i kod imena Gorana Čaušića, koji je raskinuo ugovor sa Osasunom i danas dolazi u Beograd. Trebalo bi da prelomi i odluči da li stiže na Marakanu, gde čekaju tri ekstra pojačanja.

Ko će prvi „sleteti“? Saznaćemo ubrzo…

Vreme polako curi, a Crvena zvezda pokušava da u poslednji čas za 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope (prethodno je potrebno overiti prolazak na gostovanju Florijani na Malti) dovede tri nova pojačanja. Kako HotSport saznaje, ostao je još poslednji korak da igrači Zvezde postanu Srđan Babić, koji bi trebalo da stigne iz Banja Luke, i Branko Jovičić, koji čeka zeleno svetlo iz Perma. – Amkar bi trebalo da odgovori na ponudu Zvezde, a ako sve bude kako bi trebalo, sutra sledi završetak posla, rekao je za HotSport menadžer veziste, Ivan Dudić. Jovičić je dobio dva dana slobodno, a nada se selidbi u Beograd, u koji je i stigao iz rodne Raške.  Takođe, očekuje se da bude izbrisan upitnik i kod imena Gorana Čaušića, koji je raskinuo ugovor sa Osasunom i danas dolazi u Beograd. Trebalo bi da prelomi i odluči da li stiže na Marakanu, gde čekaju tri ekstra pojačanja. Ko će prvi „sleteti“? Saznaćemo ubrzo…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close