Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

TRANSFER BLIZU: Božović odvodi prvotimca Zvezde

Spread the love

Damijen Le Talek, fudbaler Crvene Zvezde, nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa ruskim Arsenalom iz Tule, klubom koji od ove sezone vodi trener Crvene Zvezde iz prošle sezone Miodrag Božović.

Kako Supersport365 nezvanično saznaje, Le Talek se nalazi na korak od odlaska u Rusiju, pošto je dobio dozvolu kluba da ovog leta može napustiti stadion „Rajko Mitić“.

Od transfera Le Taleka deli samo dogovor kluba, pošto je iskusnom Francuzu ostala još samo jedna godina ugovora sa Crvenom Zvezdom, ali veruje se da neće biti mnogo problema jer je i u interesu Crvene Zvezde, ali i fudbalera da potraži sreću u Rusiji.

Le Talek je stigao u Crvenu Zvezdu u januaru 2016. godine, odigrao je ukupno 48 utakmica za klub, i postigao ukupno 5 golova.
Damijen Le Talek, fudbaler Crvene Zvezde, nalazi se na korak od potpisivanja ugovora sa ruskim Arsenalom iz Tule, klubom koji od ove sezone vodi trener Crvene Zvezde iz prošle sezone Miodrag Božović. Kako Supersport365 nezvanično saznaje, Le Talek se nalazi na korak od odlaska u Rusiju, pošto je dobio dozvolu kluba da ovog leta može napustiti stadion „Rajko Mitić“. Od transfera Le Taleka deli samo dogovor kluba, pošto je iskusnom Francuzu ostala još samo jedna godina ugovora sa Crvenom Zvezdom, ali veruje se da neće biti mnogo problema jer je i u interesu Crvene Zvezde, ali i fudbalera da potraži sreću u Rusiji. Le Talek je stigao u Crvenu Zvezdu u januaru 2016. godine, odigrao je ukupno 48 utakmica za klub, i postigao ukupno 5 golova.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close