Tenis

PROCUREO SNIMAK: Policija promenila odluku, Venus Vilijams je vozila po zakonu! (VIDEO)

Spread the love

Na snimku se vidi da se američka teniserka kretala po saobraćajnim propisima, ali je drugo vozilo napravilo problem

Nakon što je u javnosti izašao snimak automobilske nesreće na Floridi u kojoj je učestvovala Venus Vilijams, a posle koje je preminula jedna osoba, policija je promenila prvobitnu odluku i saopštila da slavna teniserka nije prekršila zakon i pravila saobraćaja.

U prvobitnom izveštaju policije nakon što je dve nedelje posle udesa Džerom Karson preminuo u bolnici, policija je bila saopštila da je američka igračica kriva za udes, a advokat preminulog je podneo tužbu.

Ipak, na snimku koji je objavio sajt “TMZ” se vidi da je Vilijamsova vozila u skladu sa zakonom. Ona je na semaforu prošla na zeleno svetlo, ali se zaustavila na sredini zbog drugog automobila, dok se u međuvremenu upalilo crveno.

Ona je mislila da je i dalje zeleno za nju, pa je krenula da prelazi i drugi deo raskrsnice i tada je na nju naletelo drugo vozilo kojim je upravljala Linda Karson, supruga preminulog Džeroma koji je bio na mestu suvozača.

Karsonova je policiji izjavila nakon nesreće u kojoj je i ona zadobila povrede da nije mogla da se zaustavi jer je išla preko zelenog svetla.

Vilijamsova je izjavila najdublje saučešće porodici preminulog, a i rasplakala se tokom konferencije na Vimbldonu, gde trenutno igra na turniru.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close