FudbalStrani fudbal

ŠOK U KOMŠILUKU: Luka Modrić neće više da nosi dres Hrvatske?!

Spread the love

Novi intervju zvezde Real Madrida Luke Modrića šokirao je Hrvatsku, pošto je sjajni vezista istakao da je pitanje hoće li više igrati za reprezentaciju.

Pritisak je uzeo danak. Posle iskaza na suđenju ‘braća Mamić’, Luka Modrić se suočava sa velikim problemima, te je čak i pokrenuta tužba, jer je navodno vezista Real Madirda lagao sud. U intervjuu ‘Marki’, bivši fudbaler Dinama je rekao da nije siguran da će više igrati za ‘kockaste’.

– Reprezentacija? Nisam doneo konačnu odluku. Videćemo! Sada se želim da se koncentrišem na pripreme s Real Madridom – istakao je Modrić.

Hrvatska superzvezda je govorila i o suđenju, to jest tome da je lažirao datum potpisanog aneksa ugovora.

– To je neugodna i komplikovana situacija, ali meni je savest čista. Moram da sačekam da se to što pre završi i o tome ne mogu da razgovaram. Sve to mi je previše komplikovano. Reč je o nečemu što se dogodilo pre mnogo godina i za mene je to i sve što se događa vezano uz to jako teško, ali izdržao sam mnogo stvari u životu i siguran sam da ću izdržati i ovo. Mnogi u Hrvatskoj me sada napadaju, a ne znaju kakva je zapravo situacija. Teško mi je, ali ne mogu iz svoje kože – poručio je as Reala.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close