EvrokupKošarka

SAGA JE ZAVRŠENA: Cirbes potpisao!

Spread the love

Majk Cirbes od danas više nije košarkaš Makabija i karijeru nastavlja u minhenskom Bajernu, gde je i proveo minulih pet meseci.

Vest je objavila ugledna izraelska televizijska stanica Sport 5, koja tvrdi da je postignut dogovor dva kluba u prisustvu Cirbesovog agenta Miška Ražnatovića. Sporazum je takav da je Bajern preuzeo poslednju godinu Cirbesovog ugovora od Makabija, a samim tim i godišnju platu od 2.000.000 evra.

To znači da će Cirbes obnoviti saradnju sa Stefanom Jovićem, sa kojim je u dresu Crvene zvezde svojevremeno terorisao mnoge evroligaške ekipe i zavladao regionom. Što ga je, naravno, kasnije i preporučilo Makabiju zajedno sa Kvinsijem Milerom.

Podsetimo, Cirbes iza sebe već ima šestomesečno iskustvo igranja u Bajernu, gde je uspeo da se oporavi od povrede i pruži sasvim solidna izdanja, što je očigledno zapamtio i trener Aleksandar Đorđević.

Bajern je ovog leta već angažovao Stefana Jovića iz Crvene zvezde, protiv Brejdona Hobsa iz Ulma, a odnedavno i Milana Mačvana. Bavarski klub ima velike ambicije u narednom periodu i želi da što pre postane deo evroligaškog društva. A pre toga – i da se okiti titulom u Nemačkoj.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close