EngleskaFudbalStrani fudbal

NEMA VIŠE DILEME: Kolarov u Italiji!?

Spread the love

Naš internacionalac će da potpiše trogodišnji ugovor.

Više nema dileme, srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov se vraća u Rim! Ali ne u Lacio, za koji je igrao od 2007. do 2010. godine, već postaje član Rome. Transfer našeg levog beka iz Mančester Sitija bi trebalo da iznosi 5.000.000 evra i na to još 1.500.000 kroz moguće bonuse.

Srbin će da potpiše trogodišnji ugovor, do 2020. godine, i zarađivaće 2.500.000 evra po sezoni, ali će mesečna zarada da bude uvećana eventualnim bonusima.

Naš internacionalac će uskoro da se pridruži ekipi u Bostonu, jer Roma tamo obavlja pripreme za narednu sezonu, a zanimljivo je kako će da reaguju navijači Lacija, s obzirom da njihov nekadašnji član odlazi u redove najljućeg rivala. Kolarov je, inače, došao na upražnjeno mesto levog beka po odlasku Marka Ruia u Napoli.

U opticaju je bio i turski Bešiktaš, ali srpski as se odlučio za povratak u Večni grad i na taj način, pored Siniše Mihajlovića, postao drugi Srbin, koji je nosio dres oba čuvena rimska kluba, s tim što je Miha najpre igrao u Romi ( od 1992. do 1994.), pa za Lacio (od 1998. do 2004.).

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close