Domaći fudbalFudbalPartizan

OTKRIVENA ISTINA: SADA se SVE zna o PONUDI za Leonarda i njegovom (ne) igranju!?

Spread the love

Brazilac u centru pažnje.

Saga o Leonardu da Silvi Souzi i njegovom (ne)odlasku iz Partizana traje nedeljama, a sam Brazilac se i danas dva puta oglasio na Instagramu. Generalni direktor Partizana Miloš Vazura tvrdi da je sa Brazilcem sve u redu i da će igrati u utorak protiv Olimpijakosa, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Sve je u redu. Ne postoji problem sa Leonardom. U svakodnevnoj sam komunikaciji sa njim. Razgovarali smo i danas. Sigurno će biti u sastavu u utorak uveče. Naravno, ukoliko trener Đukić proceni da mu je potreban. To ostavljam struci – rekao je Vazura i nastavio u dahu: – Ideja je bila da može da ide kad se završe kvalifikacije, ali… Ko zna… Prelazni rok je živa stvar. Svaki dan se dešava nešto novo. Može sutra da stigne ponuda koja je sjajna i za njega i za klub, a može da se desi da ostane sa nama još godinu dana. Niko ne može da garantuje ni prvu, ni drugu opciju. Bitno je za Partizan da više nema klauzule u vrednosti od 2.500.000 evra. Leonardov odlazak nije oročen. Jeste ideja bila da ga pustimo posle kvalifikacija, ali ako uđemo u Ligu šampiona, valjda je normalno da ostane, da igra te velike utakmice, pa da u januaru vidimo šta dalje? Uostalom, ugovorom je vezan za nas još dve godine. Sve razumem, normalno je da ga mnogi zovu, traže, ali Partizan je taj koji o svemu odlučuje.

Vazura je rekao da u Humsku nije stigla nijedna ponuda za Brazilca.

– Ja sam pri stanovištu da je Leonardo igrač za Evropu, a ne za arapski svet. Predočio sam mu to i mislim da je shvatio. Pogotovo što će ga protiv Olimpijakosa i u Beogradu i u Atini gledati na desetine menadžera i to mu je prilika da se pokaže, nama obezbedi odličan rezultat, a sebi još bolje uslove. Znam da je Arapima bitno da što pre dođe, ali mi nijednu ponudu za njega, u ovom času, nemamo. Što ne znači da ih neće biti posle dvomeča protiv kluba iz Pireja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close