Aba ligaKošarka

KOMPLETIRALI PETORKU: Cedevita dovela i centra!

Spread the love

Košarkaški klub Cedevita nastavlja sa sklapanjem tima za nastupajuću sezonu. Novi igrač će pojačati konkurenciju pod koševima.

Zagrebački sastav rešio je da oformi ekipu koja će pokušati da napadne trofej u regionalnoj ligi i to je bilo jasno odmah nakon angažovanja trenera Zdovca.

“Vitamini” su potom angažovali Ivana Ramljaka, Roka Ukića, Vila Čerija i Demetrisa Nikolsa, a poslednje pojačanje angažovano je na centarskoj poziciji.

Novi član Cedevite postaće Hrvat rođen u Bosni i Hercegovini Andrija Stipanović (30, 2.08 m) koji je prethodnu sezonu proveo u turskom Bujukčekmečeu.

Andrija Stipanović već osam godina igra po inostranstvu, a od 2009. godine promenio je šest klubova. Pre Bujukčekmečea igrao je za Trabzon, Ostende, Kremonu, Juvekasertu i Lijež.

Tokom prethodne sezone ovaj reprezentativac Bosne i Hercegovine prosečno je beležio 10,5 poena i 4,9 skokova na trideset odigranih utakmica.

Angažovanjem Andrije Stipanovića Cedevita je kompletirala celu jednu petorku, a može se očekivati da početka sezone bude još pojačanja.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close