Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarka

NEPRIJATNO IZNENAĐEN: Gudurić o naslovu “Informera”

Spread the love

Bivši igrač Crvene zvezde mts i reprezentativac Srbije Marko Gudurić u izjavi preko zvaničnog sajta kluba se u cilju iznošenja istine, a povodom neistina u jednom dnevnom listu, obratio zvezdaškoj javnosti.

U članku „Gudurić: Radonjić sprečio štrajk u KK Crvena zvezda” koji je izašao dana 02.08.2017.godine navedena je i izjava reprezentativca Srbije, aktuelnog igrača Fenerbahčea, i bivšeg igrača Crvene zvezde mts, Marka Gudurića, koji je autoru teksta dao izjavu na pripremama reprezentacije na Kopaoniku. Tim povodom, nekadašnji igrač KK Crvena zvezda mts insistirao je u cilju potpune istine da kaže i sledeće:

–Naslov članka me je neprijatno iznenadio, i potpuno je izvučen iz bilo kakvog konteksta moje priče i izjave u kojoj sam se samo delimično dotakao prošle sezone u kojoj smo osvojili triplu krunu. Ovim povodom u cilju iznošenja potpune istine, odgovorno tvrdim da nikakve priče o bilo kakvom štrajku nije bilo, niti je naš posao bio da se time bavimo, jer se uvek zna ko i šta radi u klubu kakav je Crvena zvezda. Kada smo i želeli da se informišemo na tu temu, predsednik kluba Nebojša Čović je uvek želeo da nam se obrati, i od njega smo o toj temi informisani detaljno u nekoliko navrata. To je jedina istina. Posebno me zabolela činjenica da ovakvim spekulacijama, može da se stekne pogrešna slika o odnosu nas igrača prema klubu i ljudima u njemu, koji su nam dali priliku da igramo, razvijamo se, osvajamo trofeje, i na kraju ostvarimo višestruko unosne transfere. To je jedini razlog mog obraćanja, na prvom mestu zvezdaškoj javnosti, putem klupskog sajta, jer ono što sam ja izjavio nikako ne odgovara onome što je izneto u jednom dnevnom listu– rekao je Gudurić.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close