Domaća košarkaKošarkaPartizan

KREĆU CRNO-BELI: Nećete verovati sa KOLIKO igrača Partizan počinje pripreme

Spread the love

Crno-beli krenuli sa treninzima.

Košarkaši Partizana počinju pripreme za novu sezonu. Sudeći prema mestu okupljanja i broju igrača koje crno-beli trenutno maju na raspolaganju, najtrofejniji srpski klub očekuje još jedna turbulentna sezona.

Koliko je situacija u Humskoj 1 teška najbolje ilustruje vest da će povratnik za komande Parnog valjka Miroslav Nikolić pištaljkom dati znak za početak prvog treninga u Sportskom centru „Dinamik“. Ne u „Pioniru, niti u Hali sportova, već od 20 sati na Dorćolu. Na istom mestu gde je minule sezone radio.

U ovom trenutku Partizan na raspolaganju ima samo sedmoricu seniora pod ugovorima. To su starosedeoci Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović i Vanja Marinković, odnosno novajlije Džejmi Skin, Ijan Bejker i Obrad Tomić. Sportski žurnal piše da će tandem Amerikanaca doći u Beograd krajem sedmice, a da će se reprezentativac Bosne i Hercegovine priključiti novim saigračima kad završi pretkvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019.

To Miroslavu Nikoliću otežava ionako nepovoljnu situaciju, pogotovo što još nije preciziran status Vanje Marinkovića. Kapiten će početi pripreme sa klubom, međutim, pitanje je da li će ih i završiti, jer na stolu ima ponudu Bakonije od koje bi crno-beli trebalo da dobiju 500.000 evra na ime obeštećenja.

Žurnal piše da bi Nikolić tek trebalo ra razgovara sa Novicom Veličkovićem povodom eventulanog produžetka saradnje krilnog centra sa Partizanom. Izvesno je da će na prvom treningu biti i nekoliko juniora, njihova imena još se ne znaju.

U odnosu na minulu sezonu, crno-bele su napustili: Vil Hečer (Dinamo Sasari), Uroš Luković (Mornar), Adin Vrabac (Tenerife), Stefan Pot (FMP), Kenan Karahodžić (Unikaha), Stefan Birčević (Istanbul BB), Branislav Ratkovica, Frenk Robinson i Džamont Gordon, dok su Đorđe Majstorović i Miloš Korivica završili epizode u Humskoj 1.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close