Fudbal

MITAR OTVORIO DUŠU: Mogao sam da budem KRIMINALAC, ali…

Spread the love

Srpski reprezentativac otkrio detalje iz svog života.

Srpski napadač Aleksandar Mitrović pričao je sa engleskim novinarima i prisetio se svog početka u Njukaslu i kakav je sada. Takođe, govorio je o stvarima iz svog privatnog života i šta bi verovatno postao da nije bilo fudbala.

– Kada sam stigao u Njukasl, bio sam još dečak. Ukoliko bih izgubio živce na terenu, nisam mogao ni do jedan da brojim u sebi. Sada uspem do šest ili sedam – rekao je Mitrović, a prenosi Dejli Mejl:

Rođenje deteta ga je uozbiljilo, a Mitrović je priznao da ga je fudbal spasio:

– Moj otac mi je rekao da bih verovatno postao kriminalac ili kik bokser. Ali, očinstvo me je promenilo. Mnogo. Želim da obezbedim sve za mog sina i da Luka bude ponosan na svog oca.

Mitrović se dotakao i anegdota iz detinjstva kojima je pokušao da objasni koliko je bio problematičan.

– Kada bi mi rekli ”nemoj da skočiš” ja bih odmah skočio. Takav sam bio. Sećam se da smo kao klinci sa mosta gađali vozove kamenjem, a jedino je moj razbio staklo i voz je morao da stane. Trčao sam kući koliko me noge nose, a roditelji su rekli: Zašto uvek ti?

Mitrovića su roditelji najpre upisali na karate kako bi mu kanalisali adrenalin.

– Nije to bilo za mene, nisam voleo pravila. Odveli su me na fudbal i shvatili da imam talenta. Mogao sam da budem agresivan, ali sam takođe bio i dobar sa loptom. Gledao sam Alana Širera, bio je moj junak – jasan je bio MItrović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close