MENJA SREDINU: Bivši igrač Partizana se seli iz Italije u Španiju?! MENJA SREDINU: Bivši igrač Partizana se seli iz Italije u Španiju?!
Solidna prva sezona u Torinu, ali i rastanak posle 12 meseci. Barem privremeni. Prema saznanjima torinske Stampe Saša Lukić u sezoni pred nama neće... MENJA SREDINU: Bivši igrač Partizana se seli iz Italije u Španiju?!

Solidna prva sezona u Torinu, ali i rastanak posle 12 meseci.
Barem privremeni. Prema saznanjima torinske Stampe Saša Lukić u sezoni pred nama neće biti na raspolaganju šefu struke Siniši Mihajloviću.

loading...

Istina, nije još sve završeno, ali Levante je navodno zvao Torino i pitao da Lukića dovede na jednogodišnju pozajmicu u Primeru. U Torinu su načelno za, ali sportski direktor Đanluka Petraki želi pismene garancije da će bivši fudbaler Partizana igrati, a ne presedeti celu sezonu na klupi. Čeka se odgovor iz Španije. Navodno, sati su u pitanju.

Trenutno se ne zna da li bi u slučaju potvrdnog odgovora Levante zadržao opciju da otkupi Lukićev ugovor. Podsetimo, Torino ga je prošlog leta Partizanu platio 1.700.000 evra.

loading...

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *