Ostali sportovi

UMEŠAO SE INTERPOL: Srpski reprezentativac pronađen!

Spread the love

Srpski reprezentativac u veslanju Martin Mačković pronađen u okolini Berlina i prebačen u bolnicu, pošto je u nestao u nemačkom gradu, javlja B92.
Iz Veslačkog saveza Srbije navode da Martin dobro, da je zdrav, da je uspostavljen kontakt između njegovog oca i njega, kao i da će biti u Beogradu za dan ili dva.

Veslački savez zahvalio je Ministarstvu spoljnih poslova Srbije i Interpolu koji su u roku od nešto više od tri sata pronašli srpskog veslača.

Kako je objavila Ana Mačković, sestra srpskog veslača, Martin je nestao u subotu pre podne u Berlinu i ona je odmah putem svog Fejsbuk profila potražila pomoć.
“Njegova porodica i prijatelji izgubili su svaki kontakt sa njim od subote. Poslednji put viđen je pre podne u Berlinu, visok je dva metra, ima zelene oči, kratku tamnu plavu kosu, a u trenutku nestanka bio je zbunjen. Ukoliko neko zna bilo šta o njemu neka me kontaktira”, napisala je Ana Mačković pre nego što joj je brat pronađen.

Martin Mačković je pre samo mesec dana, zajedno sa Viktorom Pivačem, osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u bugarskom Plovdivu u disciplini dvojac bez kormilara.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close