Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

DELIJE BODRILE OLIMPIJAKOS U PIREJU: Poslali su JAKU poruku u UEFA (FOTO)

Spread the love

Atinjani savladali hrvatskog šampiona.

Fudbaleri Olimpijakosa stekli su prednost posle prve utakmice sa Rijekom (2:1), a ono što povezuje ovaj dvomeč i duele sa Partizanom je činjenica da je UEFA zabranila prisustvo gostujućih navijača.

Bratski odnosi navijača Olimpijakosa i Crvene zvezde potvrđeni su i sinoć u Pireju isticanjem obeležja grčkog i srpskog kluba, ali i jedne poruke upućene na adresu UEFA.

Na delu tribina gde su smešteni najvatreniji navijači kluba iz Pireja, Gate 7, zajedno sa “delijama” pojavio se baner na kojem je pisalo “no away fans, no way for football”, ili u slobodnom prevodu “nije dobro za fudbal kada nema gostujućih navijača”.

Grčki šampion je sinoć trijumfovao 2:1, a navijači će u revanšu možda golove proslavljati kao i riječka Armada koja je meč posmatrala na stadionu šampiona Hrvatske putem velikog video bima.

https://twitter.com/ultra1312spirit/status/897907379580399617?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.srbijadanas.com%2Fsport%2Ffudbal%2Fdelije-su-bile-u-pireju-sa-navijaclima-olimpijakosa-poslali-su-mocnu-poruku-celnicima-uefa-foto-2017-08-17

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close