Domaći fudbalFudbal

IZ KRUŠEVCA GRME: Ima li naša liga smisla?!

Spread the love

Odluka Zajednice Super lige o odlaganju utakmice sa Partizanom, razočarala je Čarapane
– Mi se očigledno ništa ne pitamo! I to nema smisla. Da li se fudbal u Srbiji igra samo zbog Partizana i Crvene zvezde? Zar je interes srpskog fudbala igranje pred praznim tribinama?! I ko još u svetu odlaže utakmice nacionalnog prvenstva zbog učešća svojih klubova u Ligi šampiona, ili Ligi Evrope – „grmi” sportski direktor Kruševljana Bojan Filipović.

Na Napretkovom stadionu juče je održana konferencija za medije posvećena gostovanju na Topčiderskom brdu. Posle dve vezane pobede provejavao je optimizam u taboru Čarapana, a odluka o odlaganju uslovila je nevericu i nezadovoljstvo.

– Rezervisali smo hotel, autobus. Stručni štab je pripremio ekipu da nastavi uspešan niz. I šta ćemo sad? Kao klub sa evro ambicijama Partizan valjda ima igrački kadar koji može da istrpi igranje na dva fronta, zašto onda traže odlaganje!? Pitam se, treba li uopšte da navijamo za naše predstavnike na međunarodnoj sceni, ako će uoči svake naredne utakmice u Evropi da odlažu one u domaćem prvenstvu i stavljaju pod znak pitanja smisao postojanja naše lige – razočarano zaključuje Napretkov sportski direktor Bojan Filipović.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close