Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

U KRASNODARU NIJE IDEALNO: Navijači objavili RAT klubu!

Spread the love

Nije tajna da u Krasnodaru od starta sezone ne cvetaju ruže.
Ruski klub jeste pobedio Crvenu zvezdu u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope (3:2), ali navijači su najavili bojkot.
Grupa pod nazivom “južna garda” imala je problem na meču sa Amkarom, nisu bili na duelu sa crveno-belima, a izgleda da će nastaviti bojkot.

– Nismo rekli ni reč kada ste govorili da vam navijači nisu potrebni, ćutali smo kada ste rekli da su navijači sramota fudbala. Progutali smo vaša neispunjena obećanja. Ali ovakve stvari nećemo da trpimo. Kada rukovodstvo kluba svojim zaposlenima izdaje naređenja da nas tuku i izbace sa stadiona, preko toga jednostavno ne možemo da pređemo.

Bili smo spremni da damo sve za naš klub, da ga podržimo kod kuće i u gostima. Nije nam bilo žao novca, nerava i truda. Živeli smo životom Krasnodara i nećemo da prestanemo da ga volimo svim srcem.

Vi ste pokazali svoje pravo lice. Želeli ste da se VIP mesta prodaju više od navijačkih. Tako će i biti. Bojkotovaćemo navijački sektor dok se rukovodstvo kluba zvanično ne izvini navijačima i ne kazni krivce. Mi nismo vi! A znate u čemu je razlika? Dok smo ujedinjeni mi smo nepobedivi. Sa nama je istina – navode navijači Krasnodara.

U ekipi za koju nastupa Mihailo Ristić nije sve idealno, a Zvezda sve to može da iskoristi i plasira se u Ligu Evrope.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close