Aba ligaKošarka

POTPISAN UGOVOR: Mega Bemax nastavlja saradnju

Spread the love

Košarkaški klub Mega Bemaks i osiguravajuća kuća „Triglav” nastaviće saradnju i treću sezonu zaredom pošto je potpisan novi ugovor o sponzorstvu.

– U prethodnim sezonama smo pokazali želju da kao konstantno napredujemo kao klub i izazovi koji nas i dalje očekuju na tom putu su teško savladivi bez podrške naših sponzora. Kompanija ‘Triglav’ je prepoznala naš kvalitetan rad sa mladim i talentovanim igračima i veoma nam je drago što će se saradnja sa njima nastaviti i u narednoj sezoni. Verujem da ćemo kao i u prethodnim godinama, uspeti da opravdamo to poverenje i nastaviti da zajedno ostvarujemo nove pobede – rekao je generalni menadžer Mega Bemaksa, Goran Ćakić.

Kompanija „Triglav” i Mega Bemaks su saradnju otpočeli u sezoni 2015/16 koja je bila rezultatski najuspešnija u istoriji kluba, da bi potom bila nastavljena i u prošloj sezoni u kojoj su učinjeni novi koraci u rastu organizacije kluba.

Mega Bemaks se trenutno priprema za predstojeću sezonu, a prvi kontrolni meč će imati 30. avgusta od 19.00 u hali Mega Faktori u Beogradu protiv Beovuka.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close