Domaća košarkaReprezentacija

NOVI PROBLEMI ZA SRBIJU: Još dva igrača MUČE MUKU sa povredama!

Spread the love

“Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je Šampionat sve bliže”, kaže selektor Đorđević

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je sedmu uzastopnu pobedu na pripremama za Evrobasket (31. avgust – 17. septembar), ali se u periodu pre utakmice protiv Italije selektor Aleksandar Đorđević suočio s novim problemima – povredama Nikole Kalinića i Branka Lazića.
“U timu nije bilo Kalinića, koji juče nije trenirao zbog problema sa leđima i Lazića koga muči povreda ramena. Imamo zdravstvenih problema, ali moramo da prihvatimo situaciju i nastavimo da se spremamo i radimo, jer je Šampionat sve bliže”.

Bio je zadovoljan selektor Đorđević činjenicom da je Boban Marjanović odigrao najbolju utakmicu dosad…
“Više nema prijateljskih utakmica, jer kako se bliži Prvenstvo, sve reprezentacije i u pripremnim mečevima žele da pobeđuju. Bila je ovo veoma jaka, fizički zahtevna utakmica u kojoj su Italijani 30 minuta prikazali zavidnu snagu i čvrstinu. Mi smo dobro odgovorili na takvu igru, pojačali agresivnost u odbrani i na kraju pobedili”, poručio je Đorđevićposle utakmice.

Za kraj – malo o stvarima koje su su zasmetale…
“Nije mi se dopalo kako smo lako dozvolili Italiji da napravi seriju 9:0 u trećoj četvrtini, ali je dobro što smo na tu situaciju brzo i efikasno odreagovali”

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close