Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

KRKIĆ: “Samo u Crvenu zvezdu”

Spread the love

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavio je bombe u smiraj prelaznog roka, a nejveća među njima mogao bi da bude Bojan Krkić!
Fudbaler koji je pre nekoliko godina bio najveća nada Barselone, već nekoliko godina luta Evropom i ne može da pronađe klub u kojem bi se smirio. Karijera mu je u silaznoj putanju sezonama unazad, a pošto ima već 26 godina, nikako se ne može reći da je mlad i prespektivan kao nekada.

Partizan je kontaktirao porodicu Krkić preko menadžera Zorana Stojadinovića sa kojim imaju sjajne odnose. Nekadašnji direktor Crvene zvezde spojio je Ilieva sa Krkićem starijim, pričalo se o mogućem transferu, ali je prema našim saznanjima transfer prilično daleko. Prvi i najjači razlog po kojem navijači Partizana ne bi trebalo da padaju u euforiju je što Bojan Krkić smatra da eventualni odlazak u Srbiju ne bi bio dobar za njegovu karijeru. Drugi razlog, koji takođe ne treba zaboraviti je da je Bojan Krkić stariji navijač Crvene zvezde i da je pre nekoliko meseci dao reč svom prijatelju iz OFK Beograda Zvezdanu Terziću da će njegov sin, ako odluči da dolazi u Srbiju igrati samo za Crvenu zvezdu. Uz to, fudbaleru koji je navikao na konfor i moderne stadione, ne gura se lopta po blatu na terenima širom Srbije.

Međutim, Ivica Iliev je uporan, uspostavio je konatkt sa Krkićem starijim i želi po svaku cenu da završi transfer, a dolazak Bojana u Humsku bio bi ravan senzaciji.

Bojan Krkić ponikao je u fudbalskoj akademiji Barselone, a od 1999. do 2005. godine potukao je sve rekorde u tom uzrastu. Radi se o brzom i dobrom dribleru koji je za prvi tim Barse debitovao sa 17 godina, kada je i potpisao prvi profesionalni ugovor. Bilo je to 24. aprila 2007. protiv Al Ahlija (4:0), a Krkić je bio strelac jednog gola. Kada je Pep Gvardiola postao trener Barselone iz nepoznatih razloga izbrisao je Bojana Krkića i jasno mu stavio do znanja da ne računa na njega. Fudbaler je prešao u Romu za 15 miliona evra, a posle toga je nastavio seljakanje po Evropi. Prvo Milan, a onda Ajaks, Stouk, Majnc i opet Stouk. Međutim, u premijerligašu u koji se vratio ovog leta ne cvetaju mu ruže, trener Mark Hjuz ga ne vidi u startnih 11.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close