KošarkaReprezentacija

NOVI PEH ZA “ORLOVE”: Desio se veliki problem, ne samo za KARIJERU, to ću da vučem do KRAJA života!

Spread the love

Po svemu sudeći, još jedan krucijalan reprezentativac Srbije je pod ogromnim znakom pitanja za nastup na Eurobasketu u Turskoj.

Na pomolu je novi otkaz Aleksandru Đorđeviću. A mi se pitamo dokle više? Niko, naravno, ne može da krivi Nikolu Kalinića zbog toga, pogotovo jer je i dalje uz nacionalni tim, iako je povreda leđa izgleda mnogo ozbiljnija nego što je bilo poznato.

Košarkaš Fenerbahčea je u izjavi za ‘Žurnal’ poručio da bi ona čak mogla da utiče i na njegovu karijeru, ali i ostatak života.

– Osećam se katastrofalno. Da budem iskren, da nije bilo toliko otkaza, verovatno bih ja sad bio kod kuće. Ali imam neku obavezu prema saigračima i svima ostalima da pokušam da se osposobim. Jednostavno, želim ja da odigram Eurobasket, ali telo više ne može da izdrži. Pet ili šest godina zaredom, sa zauzetim letom… – izjavio je Kalinić, te se verovatno odatle može izvući da neće biti od velike pomoći Đorđeviću i ‘orlovima’ u Turskoj.

Šta više, iz nastavka izjave deluje da je povreda leđa itekako delikatna.

– Desio se veliki problem, ne samo za karijeru, već ću to verovatno da vučem do kraja života – priznao je Kalinić.

Odluka o Kaliniću, ali i svim putnicima u Tursku najverovatnije će biti doneta sutra. Aleksandar Đorđević je sada zaista na ogromnim mukama…

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close