EngleskaFudbalStrani fudbal

ŠTA ĆE BITI SA GRUJIĆEM: Liverpul dobio VELIKO pojačanje!

Spread the love

Jirgen Klop dobio željeno pojačanje

Celog leta je Jirgen Klop mirno najavljivao da će Liverpul čekati na pojačanja sve do poslednjeg sata prelaznog roka, a za kraj fudbalske pijce je spremio dve transfer bombe ukupne vrednosti 150.000.000 evra! Jedna od njih će biti aktivirana sada, a druga sledećeg leta.

Dok čekaju da Monako prhvati ponudu za Tomu Lemara, redsi su dogovorili veliko pojačanje za sledeće leto – Nabija Keitu!

Vezista RB Lajpciga je bio primarna meta Jirgena Klopa ovog leta, Liverpul je uradio sve što je mogao da ga dovede, ali su Nemci istrajali i odbili sve ponude. Prvu od 65.000.000 evra, drugu od 75.000.000 i na kraju treću od 80.000.000 evra. Na kraju će dobiti manje novca i ostati bez Keite…

Svi ostrvski mediji javljaju da je Liverpul postigao konačan dogovor oko transfera Keite za naredno leto. Na kraju seone, sjajni vezista će imati fiksnu otkupnu klauzulu od 50.000.000 evra i Liverpul će je aktivirati čim se sezona završi. Igrač je dogovorio sve uslove i narednog leta će se preseliti u Liverpul. Jutros je došao na lekarske preglede u Liverpul i uspešno ih prošao.

Klub sa Enfiulda je požurio da već sada obezbedi njegov potpis jer se u priču umešala i Barselona čiji direktori su gledali Keitu u meču sa Šalkeom pre desetak dana i stupili u kontak sa njim posle utakmice. Možda je ovo bila i vrsta pritiska iz Katalonije na Liverpul da im proda Kutinja. Zapretili su da će Klopu preoteti Keitu, ako ne prihvati konačnu ponudu za Brazilca. S obzirom da je bitka za Kutinja uanpred izgubljena, Liverpul je rešio da ne rizikuje Keitu i da odmah sklopi dogovor sa njim čime će Klopu biti uslišena velika želja.

I dok će na Keitu morati da sačekaju još devet meseci, navijači Liverpula s nestrpljenjem očekuju da vide Tomu Lemara u dresu svog kluba narednih dana. Ofanzivni vezista Monaka je apsolutni prioritet Redsa do četvrtka u ponoć kada se zatvara fudbalska pijaca.

Prva ponuda od 60.000.000 evra je odbijena, ubrzo je otišla i druga od 72.000.000 evra plus 8.000.000 evra kroz bonuse. Monako razmišlja, ali verovatno će pristati s obzirom da Lemar želi u Premijer ligu.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close