Domaći fudbalFudbalPartizan

ILIEV: “Sumu smo NAMERNO limitirali na 60 odsto mogućnosti!”

Spread the love

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je da najskuplje pojačanje tima Sejduba Suma ne igra u skladu sa velikim očekivanjima, jer je žrtvovan u korist tima, pa igra sa 60 odsto mogućnosti
Iako se posle plaćenih 1,6 miliona evra Slovanu za transfer očekivalo da će se igra Partizana vrteti oko Sume, Iliev tvrdi da je urađeno potpuno suprotno: skupoceni vezista je namerno limitiran da ne igra potpuno u skladu sa mogućnostima.
– Mi smo zadovoljni kako prolazi Sumino privikavanje. Njega smo projektovali kao pojačanje još kada smo s drugim trenerom igrali u formaciji 4-2-3-1, a sada smo ga planski podredili ekipi, znajući da ćemo ga limitirati na 60-70 odsto onoga što može da pruži – rekao je Iliev za Kurir.
On tvrdi da će omaleni vezista uskoro proigrati kako može.
– Vidim da je popularno tražiti senzacionalizam, isticati navijačko nezadovoljstvo, ali polako… Suma i Tošić još nemaju ni jedan zajednički trening, sve će to brzo doći na svoje mesto – uverava Iliev.
Direktor Partizana smatra da borba za prolazak u prolećni deo Lige Evrope nije izgubljena i pored šokatnog poraza od Dinama iz Kijeva u Humskoj.
– Setite se Augzburga. Pobedili smo ih 3:1 u gostima, Bobadilja je promašivao nemoguće. Posle nam je došao glave u revanšu, kada smo pomislili da smo prezimeli u Evropi. Sada ćemo ići obrnutim putem, korak po korak gradićemo plasman u Evropu. Samo molim za strpljenje – poručio je Ivica Iliev.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Close