FudbalNemačkaStrani fudbal

STRAŠNA POVREDA: Riberiju UGROŽENA karijera! (VIDEO)

Spread the love

Crni oblaci nadvili su se iznad Bavarije i nikako da odu! Na seriju loših rezultata Bajerna nadovezao se otkaz Karlu Anćelotiju, a kao da to nije bilo dovoljno remi sa Hertom (2:2) upropastio je trenerski debi Vilija Sanjola, da bi na sve to Frank Riberi možda čak i završio sezonu!
Strahovita povredu koju je doživeo francuski as doživeo u igri bez kontakta, kada mu je praktično koleno „propalo“ nikoga nije ostavila ravnodušnim, a prema još nepotvrđenim informacijama – stradali su prednji ukršteni ligamenti.

Koliko do kraja sedmice, kada otok na povređenom kolenu bude splasnuo, lekari će moći da daju konačni sud o tome kakve je težine Riberijeva povreda, ali nezvanične informacije kažu da ga čeka minimum šest meseci pauze. Prognoze idu toliko daleko da se priča i o tome da je Riberi protiv Herte odigrao svoje poslednje minute u ovoj sezoni, a oni najekstremniji tvrde da bi ova povreda mogla da označi i kraj njegove prebogate karijere.

Situacija nije nimalo naivna, a svaki pravi ljubitelj fudbala može samo da se nada da veliki francuski majstor još nije rekao svoje poslednje zbogom.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close