Fudbal

LUDNICA U NAJAVI: Srbi DIŽU Beč na noge!

Spread the love

Utakmica će početi u 20.45.

Od specijalnog izveštača iz Beča – Kvalifikaciona utakmica za Svetsko prvenstvo u Rusiji biće odigrana na stadionu “Ernst Hapel”, između fudbalskih reprezentacija Austrije i Srbije. Ukoliko bi Srbija pobedila, direktan plasman na Mondijal bio bi i matematički potvrđen, dok Austrijanci nemaju šanse. Razlika u bodovima je velika. Orlovi selektora Slavoljuba Muslina imaju 18 bodova i prvi su, dok su Austrijanci sa devet na četvrtoj su poziciji.

Na stadionu u Beču, očekuje se veliki broj srpskih navijača, s obzirom na brojnu populaciju Srba u Austriji. Zbog toga, deljeni su i flajeri sa detaljima vezanim za navijačku šetnju.

– Pomaže Bog Srbi!

U Beču se sprema spektakl! Plasman na SP se ovde može osigurati. Na korak smo od šampionata! Potrebno je pobediti Austriju! Tu se i TI pitaš! I TI imaš ključnu ulogu na ovoj utakmici. Od tebe tražimo da glasne žice ostaviš na tribini kao što naši Orlovi ostavljaju srce na terenu! Tražimo da uredno pratiš navijanje! Uostalom te molim sa ne oblačiš klupska obeležja nego isključivo Srbije.

Okupljanje je zakazano za 17 časova na Švedenplacu, a polazak je planiran za 18.

Ovo je Beč, ovo je Srbija – napisano je u proglasu.

Meč će početi u 20.45.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close