Domaći fudbalFudbalPartizan

O OVOME ĆE SE TEK PRIČATI: Najpoznatiji Grobar na biciklu dobio poruku od Albanca

Spread the love

Najpoznatiji Grobar na dva točka, Dragan Šibalić nalazi se na putu ka Albaniji gde će u četvrtak bodriti svoj Partizan u trećem kolu Lige Evrope.
Ovaj momak iz Kraljeva je od ranije poznat kao jedan od najvećih avanturista na biciklu, a na svoja dva točka je zbog Partizana stigao već i do Moskve, Krasnodara, Istanbula.

Sada je odlučio da napravi znatno kraću, ali zanimljivu rutu od 1.600 kilometara u oba pravca, bodrio je crno-bele protiv Rtnja, u nedelju će učiniti isto to u Surdulici, a potom nastavlja put do Elbasana gde će gledati meč Skenderbeg – Partizan.

On na svom Fejsbuku obaveštava svoje pratioce kako protiče ova zanimljiva avantura, a posebno je u centru pažnje bila poruka jednog Albanca koju je podelio na svom profilu.

“Ti si pravi navijač! Ti si apsolutno dobrodošao u Albaniju kao i bilo koji drugi navijač. Zaj**i istoriju, politiku, nacionalistička sra**a. Nadamo se da će utakmica Skenderbeg – Partizan biti odličan i fer meč. Želim ti srećan i siguran put”, napisao je Kevin Belegu našem avanturisti Draganu Šibaliću.

Inače, Dragan Šibalić planira da u sredu stigne u Elbasan, a u četvrtak će pratiti meč Skenderbeg – Partizan, u trećem kolu Lige Evrope.

Nakon toga, kreće nazad, put svog Kraljeva, a mi mu takođe želimo mirno i sigurno putovanje.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close