Domaći fudbalFudbalPartizan

BIĆE PRETEŠKO: KAKVA ATMOSFERA očekuje Partizan u Albaniji!?

Spread the love

Domaćin predstojeće utakmice trećeg kola Lige Evrope koja se igra na “Elbasan Areni” pustio je u prodaju ulaznice koje se mogu kupiti po vrlo pristupačnim cenama.

Manje od sedam dana ostalo je do utakmice trećeg kola Lige Evrope između Skenderbega i Partizana, a domaćin je već pustio u prodaju karte za duel u Elbasanu.

Cene karata se kreću u rasponu od 500 do 6.000 leka, a jedan lek iznosti oko 0,75 evra. Računica je jasna, najjeftinije karte za duel šampiona Albanije i Srbije mogu se kupiti po ceni već od 3,75 evra ili 450 dinara.

Kakvu atmosferu mogu da očekuju crno-beli u Elbasanu?

Teško je dati odgovor na to pitanje jer Skenderbeg dolazi iz grada Korče (Gorica) koji se nalazi na jugoistoku Albanije i koji nema više od 100.000 stanovnika.

Skenderbeg utakmice u Elbasanu svakako ne igra pred punim tribinama, ali ovde treba uzeti u obzir to da gostuje srpski klub i da će na stadion doći i oni koji inače to ne čine.

Utakmica je na programu narednog četvrtka od 21.05 a do tada će Skenderbeg i Partizan odigrati još po jedan meč u domaćim prvenstvima.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close