Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

SARADNJA: Hofenhajmovi ljudi boravili tri dana u poseti Zvezdi!

Spread the love

Hofenhajm, ekipa kojoj je malo falilo da se takmiči u Ligi šampiona ove godine, poslala je svoje trenere da nauče nešto i od trenera Crvene zvezde.
Radi se o Marjanu Petkoviću i Saši Raušu, trenerima golmana. Oni su gledali treninge prvog tima, treninge golmana, kao i utakmice kadeta protiv Vojvodine i šesnaestinu finala Kupa Srbije za seniore između Crvene zvezde i Dinama.

“Još na utakmici u Kelnu pokušali smo da stupimo u kontakt sa ljudima iz Zvezde i tamo se upoznamo sa njihovim radom. Ipak, dolaskom u Beograd smo dobili mnogo više, kompletan uvid u organizaciju Omladinske škole i prvog tima, kao i način rada ovde. Ovo je mnogo bolja prilika da razmenimo iskustva i da obe strane nauče nešto novo. Moji roditelji su iz Srbije i ja sam od malena upoznat sa veličinom Crvene zvezde i sa tim koliko je ovo veliki klub. Zato mi je posebno zadovoljstvo što sam sa svojim kolegom imao priliku da boravim ovde tri dana i da usvajam nova znanja”, rekao je Petković.

“Trener Dušan Gašić ima poziv da dođe u Hofenhajm i nekoliko dana radi sa nama i sa našim najtalentovanijim golmanima. Svi imamo svoju, nešto drugačiju, fudbalsku filozofiju i od svakog možete nešto korisno da saznate i primenite. Smatram da jedni drugima možemo mnogo da pomognemo, spoj dva velika kluba sa dugom tradicijom je odlična ideja”, rekao je Rauš.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close