Domaći fudbalFudbalPartizan

ODGOVOR NA PROVOKACIJE ALBANACA: Iz Partizana su poručili OVO!

Spread the love

Preneli smo juče, fudbaler Skenderbega Bajram Jašanica uputio je poruku pred meč sa Partizanom koja neme veze sa fudbalom.

U izjavi za ”Informer” danas se oglasio predsednik Partizana Milorad Vučelić, koji priznaje da za pomenutog fudbalera Skenderbega nikada nije čuo, ali je iskoristio priliku da ga podseti da predstojeći događaj nije nikakav rat, već samo fudbalska utakmica.

”On je pokušao da iskoristi ovaj trenutak da se promoviše i da bespotrebno podiže tenziju. Njegova izjava nije na mestu, veoma je zabrinjavajuća i vrlo pogrešna.

Taj nepoznat igrač je pokušao da stekne koji minut slave. Izabrao je pogrešan trenutak i pogrešnu geografsku teritoriju da priča šta se tu dešavalo, očigledno je nešto pomešao. Ovo nije nikakav rat, ovo je fudbal i mi u Albaniju idemo da igramo fudbal”, izjavio je Vučelić.

On je podsetio da i Partizan ima nekolicinu igrača koji su rođeni na Kosovu i Metohiji (Nemanja R Miletić, Đorđe Jovanović, Miroslav Vulićević), ali oni predstojeću utakmicu doživljavaju na pravi način.

Takođe, Vučelić je Jošanici očitao i još jednu lekciju.

”Imali smo i kroz istoriju igrače s Kosova, Fadilja Vokrija recimo, što bi taj nepoznat igrač trebalo da zna. Mi se naše prošlosti ne stidimo, mi smo fudbalski klub i na ove provokacije ćemo odgovoriti na terenu”, zaključio je Vučelić, uz opasku da je izjava fudbalera Skenderbega i šovinistička.

Podsetimo, utakmica između Skenderbega i Partizana igra se u četvrtak u Elbasanu, u okviru trećeg kola Lige Evrope.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close