Tenis

DEL POTRO IZRIBAO SUDIJU: Uplašio si se Federera čim ti je rekao dve reči! (VIDEO)

Spread the love

Huan Martin del Potro eliminisan je u polufinalu mastersa u Šangaju, a njegov duel sa Rodžerom Federerom, koji je u finalu dobio Rafaela Nadala (2:0), obeležio je verbalni duel sa sudijom Načom Forkadeljom

Del Potro je bio besan, jer kao i obično, Federerovi navijači nisu želeli da se utišaju između servisa argentinskog tenisera. Španski sudija je pokušao da ih umiri, ali nije uspeo, a Argentinac je smatrao da nije bio dovoljno ubedljiv.

Del Potro je sudiju optužio da je kasnio sa upozorenjima i da se plaši Federera, pošto mu je Forkadelj rekao da ne može ništa više da uradi.

– Rodžer ti je rekao dve reći i odmah si ućutao. Federer je izbacio lopticu na tribine i nisi ništa rekao. A, da ja sada pošaljem lopticu na tribine? – bio je besan Del Potro.

Sudija se pravdao, tvrdio da Argentinac nije u pravu, ali nije uspeo da ubedi Del Potra. Inače, ovo nije pri put da se igrači žale na Federerove navijače, a sudija po običaju ne uspevaju da ih utišaju, tako da se očigledno ne radi o slučajnosti.

Možete da pogledate kako je tekla rasprava.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close