ATPTenis

LUDNICA U NAJAVI: “Napraviću spektakl za pamćenje na Marakani”

Spread the love

Srpski as se trenutno i dalje oporavlja od povrede lakta i ima dovoljno vremena da razmišlja o svemu

Novak Đoković je i dalje na odmoru i nećemo ga još neko vreme videti na teniskom terenu, sve dok ne bude u potpunosti oporavio lakat koji je povređen i zbog koga je u julu odlučio da već okonča svoju sezonu.

U međuvremenu ovu šestomesečnu pauzu, srpski as koristi da najviše vremena provodi sa svojom porodicom. Posebno od kada je ona uvećana za ćerku Taru.

– Provodio sam više vremena s porodicom i decom, radili smo sve one stvari koje nam pričinjavaju sitna zadovoljstva. Kada se probudim, ne trčim pravo na trening, već se prvo igram sa decom. To su neprocenjiva iskustva, koja se dešavaju jednom u životu. Treba ih iskoristiti na najbolji mogući način – ispričao je Novak za “Večernje novosti”.

Ipak, reket mu i te kako nedostaje.

– Prihvatio sam da moram da pauziram, da se odmorim, napravim određene promene u timu, i da ponovo krenem ka vrhu. Nedostaje mi reket i verujem da ću biti onaj pravi sredinom sledeće godine. Podsetio bih da sam jedini od igrača iz vrha koji nije pravio pauzu, a iz ove perspektive trebalo je to da učinim odmah posle Rolan Garosa.

Gledano iz njegove perspektive, deluje kao da su mu sve želje koje je imao u životu ostvarene ili da može da ih ostvari, ali Đoković je otkrio da postoje i neke stvari koje već duže vreme planira da uradi.

– Odavno razmišljam o nekom sportskom spektaklu koji bih voleo da priredim u Beogradu. Trudio bih se da okupim prijatelje iz svih krajeva sveta. Voleo bih da to bude jednog letnjeg dana na Marakani, da veliki broj sportista dođe i da napravimo spektakl za pamćenje. Još nemam vremena da se bavim time, ali biće prilike, nadam se – poručio je Novak.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close