FudbalItalijaStrani fudbal

NOVI PROBLEMI U JUVEU: Dibala se SELI na tribine?!

Spread the love

Ako Alegri bude dosledan…

U Juventusu nema komentarisanja izmene i rasprave priliko izlaska sa terena. Čak je i veliki Andrea Pirlo bio kažnjen jer je posle zamene odmah otišao u svlačionicu.

Alegri je prošle godine zbog svađe i komentara kraj aut linije pred ključni meč sa Portom preselio Lea Bonućija na tribine, to je bio početak kraja sadašnjeg kapitena Milana.

Jasno, to se neće desiti sa Dibalom, kada je u pitanju odlazak iz kluba, ali bi mogao na hlađenje već u sredu protiv Spala.

On je naime glasno komentarisao odluku Alegrija da ga zameni Daglasom Koštom u finišu, a čini se da je i opsovao trenera. Juve je dobio 6:2 u Udinama, posle meča bilo je mnogo priče na račun Dibalinog gesta, tim pre što je utakmica već bila rešena.

Dibala je nervozan, već nekoliko mečeva mu ne ide, pao je u formi nakon neverovatnog septembra, a njegova reakcija neće proći bez posledica.

Narednog vikenda je meč u Milanu protiv “Rosonera”, ali već za dva dana protiv ekipa SPAL iz Ferare, u lakšem meču kod kuće, mogao bi da ne bude na klupi.

Analitičari kažu da je previše poleteo, da nema opravdanja za postupke, ali je Alegri uvek izlazio kao pobednik iz ovakvih stvari i nema sumnje da će i on i klub naći način da vrate Dibalu na pravi kolosek.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close