Domaći fudbalFudbalPartizan

PROBLEM ZA PARTIZAN: Stojković DUŽE van terena?!

Spread the love

Strateg fudbalskog kluba Partizan Miroslav Đukić neće moći da računa na najboljeg pojedinca svog tima u mečevima koji slede.
Partizan se nalazi žestokom takmičarskom ritmu i već u sredu ga očekuje novi prvenstveni meč sa Zemunom, a trener Miroslav Đukić najverovatnije neće moći da računa na najboljeg pojedinca u svom timu.

Golman Vladimir Stojković propustio je duel sa Bačkom u Humskoj, a sve su prilike da će i naredna dva prvenstvena zbog bola koji je ponovo osetio u zadnjoj loži desne noge.

Reč je o povredi na koju se reprezentativni golman požalio pred gostovanje Radu pre mesec dana i zbog koje je na Banjici morao da brani Marko Jovičić.

Mladi golman čuvao je Partizanovu mrežu u duelu sa Bačkom, a sve su prilike da će i u sredu stajati na golu u Gornjoj Varoši jer Đukić neće hteti da rizikuje sa Stojkovićem.

Prvog čuvara mreže šampiona Srbije očekuje snimanje u toku dana posle čega će biti jasnije koliko je povreda ozbiljna. Ukoliko sve bude u redu Stojković će možda već za vikend među stative, a moguće je da će ostati na poštedi do kraja meseca kako bi spreman dočekao okršaj sa Skenderbegom u Ligi Evrope.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close