KošarkaNBA

ČOVEK SA DVA LICA: Kako je trener Vašingtona CINKARIO Jokića (VIDEO)

Spread the love

Na meču Denvera i Vašingtona, Nikola Jokić se našao u centru pažnje. Naš centar zaradio je tehničku posle “sukoba” sa trenerom “čarobnjaka” Skotijem Bruksom. Iskusni stručnjak je posle meča pokušao da spusti loptu, hvalio je Srbina, ali tokom samog susreta ispao je više nego nekorektan.

– Bila je to vrlo čudna situacija. Ne mislim da je tu bilo Jokićeve namere, ali je kontakt postojao, pa su sudije procenile to što su procenile. Idemo dalje, ali… Moram da priznam da mi se nikada nešto ovako nije desilo – rekao je Bruks odmah posle utakmice.

Nekoliko dana kasnije pojavio se snimak na kojem se vidi da je trener Vašingtona radio sve suprotno od onoga što je govorio. On je bukvalno trčao ka sudijama kako bi izdejstvovao da Jokić bude kažnjen. Bruksova gestikulacija je bila potpuno jasna. Ostaje nedoumica zašto je posle susreta promenio mišljenje. Nikola Jokić nikada nije bio incidentan igrač i teško je poverovati da je zaista hteo da se obračuna sa Bruksom.

Na kraju, Vašington je slavio, a ovaj detalj i tehnička otvorili su im put do pobede. Bruks je upisao pobedu, izdejstovao je šta je hteo a posle meča pokazao je svoje pravo lice.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close