Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarka

ŠOKANTNO: Da li je ZAISTA dug KK Crvena zvezda ovoliki? (FOTO)

Spread the love

Parče papira na kojem je sve rečeno. Čović kaže da je sve to bajato
Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović se na otvorenom treningu pred evroligaški okršaj sa Makabijem u Areni dotakao brojnih tema, pa i pričama koliko zaista klub na čijem je čelu duguje novca.

Prvi čovek crveno-belih je nazvao vest o dugu bajatom i istakao je da je puštena od strane “Zvezdinih komšija”.

– Da vam kažem, to je vest koja je bajata i koja je puštena od naših komšija. Komšije se očigledno bave interesantnim stvarima. Ništa u Zvezdi nije bilo sakriveno. I to samo pokazuje kroz koji proces Zvezda prolazi od 2011. godine. Naša knjigovođstva i finansijski izveštaji su apsolutno tačni. Oni moraju biti potvrđeni i od naše revizije i od Evroligine revizije, koja nam neće oprostiti. To nisu vremena nekadašnje Evrolige, kad ste mogli da zabašurite karte i pravdate mnoga sredstva sredstvima iz ljubavi. To je to – rekao je Čović.

Zatim je nastavio…

– Video sam i ovu drugu odluku, ovaj drugi izveštaj. Naš je crveno-beli, ovaj je crno-beli. Nije mi jasno da neko prikaže gubitak od 39.000.000 dinara, a da samo bivšem treneru duguju 600.000 evra. Kada sve stvari pomnožim… No, neću da se bavim time. To je, pre svega, bajata vest, zlonamerna informacija i ne želim da se bavim time – rekao je Čović.

Espreso je došao u posed dokumenta na kojem stoji sledeća cifra za dug za poslovnu 2016. godinu – 379.160.669, 41 dinara iliti oko 3.170.000 evra…

Sliku možete videti OVDE.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close