Crvena zvezdaDomaća košarkaKošarka

OBAVEŠTENJE ZVEZDE: “Iskorenili smo instituciju besplatnih karata”

Spread the love

Beogradska Arena bila je polupuna na meču između Crvene zvezde i Makabija, prisustvovalo je 8.230 navijača.
Pojavile su se priče da je Zvezda delila karte za ovaj duel, a klub je tim povodom izdao zvanično saopštenje.

Saopštenje prenosimo u celosti:
“KK Crvena zvezda mts nikada od 2011. godine nije organizovano besplatno delio karte za svoje utakmice, jer je prihod od ulaznica važna stavka u budžetu kluba. Crvena zvezda mts se još jednom zahvaljuje svima koji su u četvrtak protiv Makabija došli i bodrili tim do nove velike pobede u EL.

KK Crvena zvezda mts najoštrije demantuje glasine pojedinih „proverenih izvora” i takozvanih „botova” na društvenim mrežama u četvrtak uveče, da je klub organizovao podelu besplatnih karata pred utakmicu 4. kola Evrolige Crvena zvezda mts – Makabi FOX.

Još jednoj velikoj evroligaškoj pobedi predstavnika Srbije u najjačem evropskom takmičenju prisustvovalo je 8.230 gledalaca, koji su u velikoj meri pomogli igračima na parketu da zabeleže novi trijumf, a klubu da prihoduje određena sredstva prodajom karata.

KK Crvena zvezda mts ovim povodom reaguje samo iz dva razloga: kako bi demantovao neistinu, i zbog svih onih koji su se u četvrtak uveče našli u dvorani sa kupljenom ulaznicom za ovu evroligašku utakmicu.

Od 2011. godine, i dolaska nove uprave, politika kluba po pitanju podele besplatnih ulaznica je ista! „Institucija” besplatnih ulaznica je iskorenjena i naši navijači znaju da kupovinom ulaznice direktno finansijski pomažu klubu da živi i održava standard koji je već godinama poznat, a to je borba za sve trofeje, jasan sistem po kome klub radi, i transparentno posluje.

Zato nas čudi pokušaj dezinformisanja javnosti sa temom „besplatna podela karata” i na ovaj način, tako svojstven nekima koji su tu „praksu” poklanjanja hiljada karata upražnjavali godinama.

KK Crvena zvezda mts je od 2013. godine i utakmice Evrolige sa Lokomotivom iz Krasnodara u „Kombank Areni” svojim finansijskim izveštajem i objavljivanjem prihoda i rashoda sa te utakmice, uveo standard koji do tada nije bio upražnjavan, jer su se ovakve utakmice pre toga nazivale „praznicima košarke i poklonima gradu i Republici” koji donose čist gubitak. Možda baš zbog prakse koja sada nama pokušava da se pripiše?

KK Crvena zvezda mts još jednom se zahvaljuje svima koji su svojim prisustvom u četvrtak u „Areni” pomogli igračima da izbore još jedan trijumf, uz razumevanje finansijske situacije i nemogućnosti mnogih da izdvoje novčana sredstva za velike evropske utakmice koje tokom jeseni igraju brojni klubovi našeg sportskog društva”, navodi se u saopštenju Zvezde.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close