Crvena zvezdaDomaći fudbalFudbal

OTKRIVENO: Ovo je cena ISPOD koje Boaći NE MOŽE da ide iz Zvezde!

Spread the love

Ukoliko se ove tvrdnje zaista obistine, kasa crveno-belih bila bi znatno manje prazna…

Od momenta kad je potpisao za crveno-bele videlo se da je prošao kroz sistem velikog Juventusa. Po držanju na terenu, po broju šansi u kom se nađe, po prelepim pogocima koje je odmah počeo da postiže.

– Ne brojim golove, ni sam ne znam koliko sam ih ove sezone dao. Ne želim da se opterećujem time, želim samo da dajem sve od sebe kako bih pomogao ekipi. Bez saigrača ne bih mogao da postignem ništa. Baš na ovoj utakmici imao sam još nekoliko prilika koje nisam iskoristio. Ipak, i promašaji su sastavni deo fudbala i važno je da nastavite da pokušavate. Samo tako možete da napredujete – skromno je rekao Boaći.

Kad je reč o strancima, Zvezda je dosad najviše zaradila na levom beku Luisu Ibanjezu, koji je prešao u Trabzon za 1.400.000 evra.

A, list Informer otkriva da, iako je Boaći doveden za džabe zbog finansijske krize u koju je njegov bivši klub Latina upao, njegova trenutna vrednost iznosi čak 10.000.000 evra.

– Nije Zvezda imala mnogo stranaca koje je prodavala. Još je rano pričati o Boaćijevom transferu, jer je on igrač Crvene zvezde i fokusiran je samo na utakmice. Mi smo u avgustu imali ponudu za njega od četiri miliona evra i odbili smo je. Kad dođe vreme za rastanak, siguran sam da će da postavi rekord i u visini transfera – zaključio je Terzić.

Interesovanje za Boaćija već je postojalo, pošto se za njega letos raspitivao Trabzon, ali je nudio previše malih 4.000.000 evra za golgetera iz Gane.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close