FudbalItalijaStrani fudbal

SUKOB U JUVENTUSU: Trojica žele da napuste klub!

Spread the love

Vest je prenela “Gazeta delo Sport”, izvor je “Dagospia”, sajt koji se bavi, hajde da kažemo glasinama, mada su često uspevali da otkriju dobro čuvane tajne, ne samo u svetu sporta.

O čemu se radi?

Naime, oni tvrde da je na treningu Juventusa, mada ne navode vreme došlo do sukoba između domaćih igrača i stranaca.

Sve se prenelo u svlačionicu gde je navodno na jednoj strani grupa fudbalera, Italijana, koji su dugo u klubu i iako se ne navode imena, nije teško pretpostaviti o kome se radi, jasno Bufonu, Barzaljiju, Markisiju i Kjeliniju.

Sa druge strane su novajlice i stranci, ni tu nema podataka, ali ako bismo krenuli tim putem, moguće je da su umešani Brazilci, Daglas Košta i nezadovoljni Aleks Sandro koji želi u Čelsi.

Posle sukoba, trojica neimenovanih igrača su zatražila transfer.

Klub se odmah oglasio, rečima da je priča izmišljena i lansirana pred derbi sa Napolijem, Juventus je poznat kao klub iz koga retko cure informacije u medije, i svi sukobi ostaju obavijeni velom tajne.

Ali, u prošlosti, oni su demantovali i sukobe kakav je bio onaj između Alegrija i Bonućija, ili Bufonov bes na saigrače posle jednog poraza pre par godina, ispostavilo se da su priče bile istinite.

U svakom slučaju, jedinstvo tima je bio najveći Juventusov kvalitet, da li je sada to problem, mogli bismo da vidimo već sutra uveče u derbiju protiv lidera Napolija na “San Paolu”.

LAJKUJTE NAŠU STRANICU I PRATITE VESTI IZ SVETA SPORTA!

loading...

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close