SLOBA I KIJA ZAJEDNO! Na sastanku ZVANIČNO SAOPŠTIO vesti! Lunina reakcija: „HOĆU DA UMREM“ (VIDEO)

Kako su mogli?

Kao i svakog ponedeljka, i večeras ovonedeljni Vođa u Zadruzi bira svoja dva potrčka, koji će ga služiti u narednih sedam dana, kao i omiljenu osobu, koja ima prilike da uživa velike privilegije.

Kako je sinoć Anđela Veštica, na veliko iznenađenje svih, izbačena iz rijalitija, ona je imala priliku da odabere novog Vođu, a na to mesto postavila svog prijatelja Lepog Miću, kom je ovo druga nedelja zaredom da je na ovoj funkciji.

On je doneo odluku koja je neke iznenadila, a neke ne:

– Slobodan i Kija će biti potrčci ovog puta. Ja sam to hteo i prošli put da uradim, pa je Maca izletela. Mislim da je to Sloba očekivao, Kija nije, tu odluku sam doneo pre pet minuta. Ovo im je šansa da se odvoje i popričaju o svemu – rekao je Mića.

d

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Kija i Sloba su prokomentarisali Mićin izbor:

– Što se mene tiče, potpuno očekivano. Naravno da su odnosi među nama potpuno jasni, verovatno ćemo se dotaći nekih tema koje smo već rekli. Možda je moglo biti i zanimljivijih izbora ovde, ali dobro – odgovorio je Sloba na ovaj izbor.

– Ja nisam očekivala ovo. Mislila sam da možda postoje neke interesantnije stvari ovde, ali ništa. To je to, nisam očekivala, bez reči sam. Sloba i ja smo pričali i sami i pred svima, ali dobro. Meni nije nešto neprijatno, ne znam njemu, ali s obzirom da smo prijatelji, mislim da će biti sve okej – rekla je Kija.

Nakon ovog izbora izbila je velika svađa između Mace Diskrecije, koja je napadala Slobu i Lunu, i Jelene Golubović, koja je ovaj par branila, što je bilo veoma čudno, obzirom da su njih dve drugarice i slažu se u svemu. Izgleda da to ovde nije slučaj. Čak je i Sloba pobesneo na Macu, pa joj se uneo u lice!

d

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

I Luna je iznela svoje mišljenje o Mićinom izboru:

– Ja sam prva rekla da treba da se stave i njih dvoje. Jedino što mi je krivo što sam navikla da spavam pored njega već tri meseca, mi kad se posvađamo, pa on ode, ja hoću da umrem, pa ne mogu da spavam celu noć. Naravno da je ovo i  te kako zanimljivo za gledaoce i drago mi je što je Mića izabrao njih dvoje.

A LJUBI NJU: Zadrugar tražio od produkcije da čuje BIVŠU devojku! RAZLOG – ŠOK!

Nakon kraće rasprave, došlo je vreme da se izabere omiljena osoba, a Mića je odlučio da i ove nedelje to bude Žiža Stojanović.

– Ostaje i dalje Žiža, koja se razbolela – rekao je Mića.