SVE SE DOGOVORILI – VIDITE SAMO: Procurile slike kompletne prepiska Lune i Slobe PRE Zadruge!

A tek šta joj je obećao Radanović…

Pevač je neposredno pre ulaska u „Zadrugu“ slao poruke blogerki, s kojom se dogovorio da se drže zajedno, na šta mu je ona odgovarala poljupcima

Sloba Radanović i Luna Đogani dogovorili su se da se drže zajedno u „Zadruzi“ čim su dobili poziv da oboje učestvuju u rijalitiju.

Luna Đogani i Sloba Radanović u rijalitiju Zadruga

Luna Đogani i Sloba Radanović u rijalitiju Zadruga
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

Njih dvoje su se površno znali sa jedne svadbe, kada su i razmenili brojeve telefona, a intenzivnije dopisivanje preko Instagrama su započeli kada su rešili da oboje postanu deo šou-programa.

Kurir je došao do Lunine i Slobine prepiske u kojima je pevač obećao Đoganijevoj da će je čuvati.

– Luno, ulaziš u rijaliti? – pitao ju je pevač, a nakon što je dobio potvrdan odgovor, obradovao se.

– Super. Neko normalan. Spremaš li se? – nastavio je on.

– Imam tremu veliku. Nisam čula ništa što su me pitali na razgovoru – jadala mu se blogerka, a potom otkrila da se već upoznala s nekim takmičarima.

– Bila sam u emisiji sa nekim učesnicima. Već su počeli da se svađaju. Bili su Maca Diskrecija, Zoran Marjanović, Žiža, Viktorija – rekla mu je Luna, a Sloba joj je tada poručio da nema čega da se plaši.

Sloba Radanović i Luna Đogani u rijalitiju Zadruga

Sloba Radanović i Luna Đogani u rijalitiju Zadruga
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

– Ja ću da te branim od tih ološa. Sve ih treba prebiti. Mada, nećemo da ih diramo dok oni ne diraju nas. Kupamo se u bazenu i kuliramo idiote – napisao je Sloba budućoj devojci, a Luna mu je tada udelila kompliment.

– Videla sam na svadbi da si dobar dečko. Pohvalio mi te je Mirko – priznala mu je ona uz poljupce, a Sloba joj je poručio da se druže u karantinu.

Pevač je neposredno pre ulaska u „Zadrugu“ slao poruke blogerki, s kojom se dogovorio da se drže zajedno, na šta mu je ona odgovarala poljupcima Sloba Radanović i Luna Đogani dogovorili su se da se drže zajedno u „Zadruzi“ čim su dobili poziv da oboje učestvuju u rijalitiju.

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter